Odměnili jsme „miliontého“ hráče 😀
Z našeho 2700. hráče v sezóně 2023 máme obrovskou radost, a to i proto, že vás v jednom roce nikdy víc nepřišlo. Děkujeme!!!
Byl by hřích kazit skvělé maso bídnou bramborou, říká šéfkuchař Štift
Do asijské restaurace Sia dorazí stovky hostů denně, už skoro šest let. To považuje šéfkuchař Jiří Štift za největší ocenění. Před dvěma lety navíc spoluzakládal restauraci Brambory, která úspěšně popularizuje nejrozšířenější českou přílohu.
Turnajový kalendář 2024 je tu!
Přátelé, tradiční předvánoční dárek je tu – kompletní kalendář na rok 2024 najdete na obvyklém místě na našem webu!
Obytňák od Campiri si můžete užít i ve Španělsku
Nejen letošní výhru od Campiri si můžete užít ve Španělsku a v Portugalsku 😉
Výsledky velké soutěže o členství 2024
Stačilo odpovědět na 1 otázku pro výhru členství na rok 2024 v hodnotě 4990 Kč s feečkem do České Lípy, Mstětic a na Ypsilonku!
Do třiceti mlč a makej, potom vzhlížej ke hvězdám. Šéfkuchař Jan Knedla.
V celkem nenápadném Vysokém Újezdě mají už sedm set let zámeček, kde vzniká velmi luxusní hotelový resort. Ten se hostům otevře za rok, ale jeho důležitá část už funguje – Papilio, aktuálně jedna z nejlepších českých restaurací.
Velká soutěž o členství 2024 s feečkem do České Lípy, Mstětic a na Ypsilonku!
Odpovězte na 1 otázku a vyhrajte členství na rok 2024 v hodnotě 4990 Kč s feečkem do České Lípy, Mstětic a na Ypsilonku!
Naše příští michelinská hvězda. Kuchařka Kristína Nemčková.
Kuchařka Kristína Nemčková nastupuje příští týden do kodaňské restaurace Geranium – v současnosti nejlépe hodnocené restaurace světa se třemi michelinskými hvězdami.
Třetí život zbraslavského golfu začíná
Bez jakékoli nadsázky se v listopadu 2023 narodilo zbraslavské hřiště potřetí. Rozhodně vstupuje do své třetí životní etapy, tak rozdílné od dvou předchozích. A pokaždé to byly těžké porody.