Dáte si dneska Vilíka, nebo Vlastíka?
V Jihlavě otevřeli populární rodinnou pekárnu Veselo. Nabízí vymazlené chleby s lidskými jmény i nevšední atmosféru.
Vy jíte čokoládu večer?
Začínali s obchodem. Pak si řekli, proč zboží sami nevyrábět. Dnes má prémiová Pražská čokoláda roční obrat přes 50 milionů korun a obchody až v arabském světě.
K čemu mi je trenér?
Golfová lama je nová rubrika magazínu Přátelé golfu.cz, a to nejen pro začátečníky ? Taky pro ty, kteří chtějí vědět víc nebo už dávno zapomněli ?
Tatínkovo bistro aneb Francouz vaří na Vysočině
Název podniku vymyslela dcerka. Na otázku, jak by se mělo jmenovat bistro, odpověděla: „Tatínkovo.“ A to se francouzsky řekne Bistrot de papa – tatínek je totiž Francouz z Lille.