fbpx
Pravidla

Výměna míče během jamky ponovu? Nebo stále postaru?

S tímhle pravidlem se v roce 2019 taky něco stalo, že jo? Taky máte takové tušení, ale nevíte, jestli si už před vodou konečně můžete vyměnit svůj oblíbený míč? Tak si v tom uděláme jasno 🙂

Jednoznačně je teď výměna míče během hraní jamky daleko jednodušší! K žádané odpovědi se ale dostaneme až na konec 😉

Takže ponovu – kdy je možné vyměnit si během hraní jamky míč:

  • když je poškozený (prasklý, naseknutý)
  • když opakujeme ránu z původního místa 😉
  • kdykoli si bereme úlevu a míč proto dropujeme nebo umisťujeme (těch případů je spousta – trestná oblast, náhodná voda, nepohyblivá závada…)

No, a to je vlastně všechno. Takže k naší otázce – ani ponovu není možné se uprostřed ferveje rozhodnout pro změnu míče, abychom ten náš památečný následující ranou navždy neztratili 🙂

2 komentáře. Nechte nové

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Prosím, vyplňte toto pole.
Prosím, vyplňte toto pole.
Zadejte prosím platnou e-mailovou adresu.
Chcete-li pokračovat, musíte souhlasit s podmínkami